Τάσεις make up για Χειμώνα 2021-2022

Καθώς η γιορτινή περίοδος ξεκινά σύντομα, ήρθε ο καιρός να δούμε τις τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα 2021-2022 που θα ανανεώσουν την εμφάνισή μας! Οι πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας αναδεικνύουν διαφορετικές τάσεις: Από disco μάτια και λάμψη με gloss στα χείλη μέχρι τονισμένα ζυγωματικά και έντονα κραγιόν, υπάρχει πληθώρα επιλογών για να ταιριάζει στο γούστο σας!

Βάση μακιγιάζ: Ανάδειξη φυσικής ομορφιάς

Αρχικά είναι σημαντικό να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Έτσι, η επιδερμίδα μας είναι λαμπερή και αναδεικνύεται με ένα λεπτό στρώμα foundation ή μίας μέτριας καλυπτικής κρέμας και μικρή ποσότητα concealer για να καλύψουμε τα σημάδια κούρασης των ματιών ή προϊόντα για να φωτίσουμε την περιοχή κάτω από τα μάτια μας. Το αποτέλεσμα είναι ανάλαφρο και κατάλληλο για όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Ρουζ: Βασικό βήμα του μακιγιάζ

Το ρουζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας προσθέτοντας χρώμα ή για να κάνετε contouring. Κάποιοι προτείνουν μία δόση ουδέτερου ροζ χρώματος που θα αναδείξει τη φρέσκια και φυσική επιδερμίδα, ενώ άλλοι πειραματίζονται με πιο έντονα χρώματα που παραπέμπουν στις δεκαετίες του 1970 και 1980!

Μάτια και χείλη για λαμπερή εμφάνιση

Glossy κραγιόν σε απόλυτο κόκκινο, σκούρα χρώματα ή nude αποχρώσεις αναδεικνύουν τα χείλη σας. Επίσης, μεταλλικές και ιριδίζουσες σκιές δίνουν λάμψη στο βλέμμα με απαλό ή έντονο αποτέλεσμα. Επίσης, τα μάτια μπορούν να είναι smokey με καφέ ή μαύρο και έντονο eyeliner.

Και φέτος η τάση για τα φρύδια είναι να είναι καλοσχηματισμένα και πυκνά.

Στο φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μακιγιάζ Bionike. Η εταιρεία Bionike είναι μία ιταλική εταιρεία δερμοκαλλυντικών, η οποία εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων ακόμα και για το πιο αλλεργικό, ευαίσθητο και υπερευαίσθητο δέρμα. Τα προϊόντα της σειράς μακιγιάζ ελέγχονται για την παρουσία βαρέων μετάλλων (νικέλιο, κοβάλτιο, χρώμιο), τα οποία είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση ερεθισμών στο δέρμα. Έτσι, έχει δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ για πρόσωπο, μάτια και χείλη διαφόρων υφών που συνδυάζουν την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και την ευεξία του δέρματος.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση αναφορικά με το ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσετε με βάση τις ανάγκες του δέρματός σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2310311946 ή με τη φόρμα επικοινωνίας ή με μήνυμα στο Facebook!

50% έκπτωση σε προιόντα μακιγιάζ
Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 167, Θεσσαλονίκη

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα,Τετάρτη
8.00-14.30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
8.00-14.00 & 16.30-21.00
Σάββατο
9.30-13.30

Λογότυπο ΕΣΠΑ 2014-2020
Created by AtMedia.gr
Close ✕

Φίλτρα

Επιλεγμένα Φίλτρα

Υποκατηγορίες

Εταιρεία

Χρώμα

Τιμή

Μέγεθος

closearrow-circle-o-downphoneellipsis-vusercartmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram