Τμήμα περιποίησης δέρματος και μαλλιών

Γυναίκα

Άνδρας

Παιδί

προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών
Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών εφαρμόζονται τοπικά στην επιδερμίδα και στα μαλλιά και συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς του δέρματος και των μαλλιών. Χάρη στα χαρακτηριστικά και την ποιότητά τους, με τα δερματολογικά καλλυντικά αντιμετωπίζονται ειδικά προβλήματα του δέρματος και των μαλλιών.
Αναλόγως την ηλικία (βρέφος, έφηβος, ενήλικας) και την κατάσταση του δέρματος (π.χ. κανονικό, υπερευαίσθητο, ατοπικό, ακνεϊκό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά την εμμηνόπαυση), το δέρμα χρειάζεται τα κατάλληλα προϊόντα. Με βάση τις γνώσεις υγείας, αισθητικής και σωστής περιποίησης του δέρματος που έχουμε, μπορούμε να σας προτείνουμε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα για το τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας και να σας καθοδηγήσουμε στη σωστή χρήση τους.
προϊόντα περιποίησης δέρματος
Οι προμηθευτές μας πληρούν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ώστε να έχουν τα προϊόντα τους στο φαρμακείο μας.

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την προσιτή τιμή των προτάσεών μας.

Σε περίπτωση που ψάχνεται κάποιο συγκεκριμένο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310311946 ή με την φόρμα επικοινωνίας για να σας εξυπηρετήσουμε.
Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 167, Θεσσαλονίκη

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα,Τετάρτη
8.00-14.30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
8.00-14.00 & 16.30-21.00
Σάββατο
9.30-13.30

Λογότυπο ΕΣΠΑ 2014-2020
Created by AtMedia.gr
Close ✕

Φίλτρα

Επιλεγμένα Φίλτρα

Υποκατηγορίες

Εταιρεία

Χρώμα

Τιμή

Μέγεθος

closearrow-circle-o-downphoneellipsis-vfemalemalechildusercartmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram