Τμήμα φαρμάκων

Εκτέλεση συνταγών

Γαληνικά φάρμακα

Εκπαίδευση χρήσης συσκευών

Συμβουλή

Εμβολιασμός κατά της γρίπης

Διαχείριση φαρμακευτικής θεραπείας

Εκτέλεση συνταγών
Στο φαρμακείο μας εκτελούνται οι συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων και παρέχεται η σωστή καθοδήγηση για τη λήψη της φαρμακευτικής σας αγωγής. Θα απαντηθούν οι ερωτήσεις σας σχετικά με την προτεινόμενη φαρμακευτική αγωγή, τον τρόπο λήψης των φαρμάκων ή την χρήση των προτεινόμενων συσκευών και το κόστος τους. Αν είναι απαραίτητο θα υπάρξει επικοινωνία με τον γιατρό σας ώστε να επιβεβαιωθεί η προτεινόμενη αγωγή. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την επάρκεια των φαρμάκων και την άμεση πρόσβασή σας στην φαρμακευτική αγωγή.
Εκτός από φάρμακα και φαρμακευτικά προϊόντα, στο φαρμακείο μας εκτελούνται συνταγές γαληνικών φαρμάκων. Γαληνικά φάρμακα είναι τα φάρμακα που παρασκευάζονται στο εργαστήριο του φαρμακείου σύμφωνα με την συνταγή του ιατρού σας. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και γνώσεις ώστε να παρασκευάσουμε αξιόπιστα γαληνικά σκευάσματα.
συνταγές γαληνικών φαρμάκων
εκπαιδευτείτε στη χρήση ψηφιακών πιεσόμετρων
Επίσης, στο φαρμακείο μας παρέχονται συμβουλές για τα προβλήματα της υγείας σας. Μετά από την εχέμυθη συζήτηση μαζί σας, έχουμε τις γνώσεις ώστε να σας προτείνουμε ασφαλή και αποτελεσματικά μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, φυτικά ή ιατροτεχνολογικά προϊόντα ή παραπομπή σε άλλο επαγγελματία υγείας. Επιπρόσθετα, στο φαρμακείο μας μπορείτε να εκπαιδευτείτε στη χρήση ψηφιακών πιεσόμετρων ή συσκευών μετρήσεως σακχάρου. Τέλος, στο φαρμακείο μας γίνεται αντιγριπικός εμβολιασμός και προσφέρεται υπηρεσία διαχείρισης φαρμακευτικής θεραπείας.
Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 167, Θεσσαλονίκη

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα,Τετάρτη
8.00-14.30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
8.00-14.00 & 16.30-21.00
Σάββατο
9.30-13.30

Λογότυπο ΕΣΠΑ 2014-2020
Created by AtMedia.gr
Close ✕

Φίλτρα

Επιλεγμένα Φίλτρα

Υποκατηγορίες

Εταιρεία

Χρώμα

Τιμή

Μέγεθος

closearrow-circle-o-downphoneflaskfile-text-oellipsis-vslideshareeyedropperheartbeatuseruserscartmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram