Προσφορά στα αντιηλιακά Frezyderm!

Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά 2 αντιηλιακών της εταιρείας Frezyderm έχετε δώρο την εικονιζόμενη τσάντα της εταιρείας Frezyderm και έκπτωση από -25% μέχρι -30%!

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πoιο αντιηλιακό είναι πιο κατάλληλο για εσάς τηλεφωνήστε στο 2310311946 ή με τη φόρμα επικοινωνίας ή με μήνυμα στο Facebook!

Αντιηλιακή προστασία

Αν και λόγω COVID-19 δεν βγαίνουμε από το σπίτι τόσο συχνά όσο παλιότερα, όταν βρισκόμαστε στο σπίτι περνάμε τον χρόνο μας ενστικτωδώς σε παράθυρα και βεράντες και ερχόμαστε σε επαφή με την ηλιακή ακτινοβολία. Ο κύριος ρόλος του αντιηλιακού είναι η προστασία του δέρματος από τον ήλιο. Πιο συγκεκριμένα:

  • Περιορίζει τον κίνδυνο ανάπτυξης του δερματικού καρκίνου: Ο κίνδυνος ανάπτυξης του δερματικού καρκίνου αυξάνεται από την έκθεση μας σε UVA και UVB ηλιακή ακτινοβολία. Οι ακτίνες UVA δρουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμα και το χειμώνα. Διαπερνούν τα σύννεφα και το γυαλί (π.χ. παράθυρο, αυτοκίνητο). Οι ακτίνες UVB είναι ισχυρότερες μεταξύ 10.00 και 16.00 και ιδίως τις μεσημεριανές ώρες.
  • Προλαμβάνει το ηλιακό έγκαυμα, το οποίο προκαλείται από την UVB ακτινοβολία
  • Περιορίζει την γήρανση του δέρματος και την εμφάνιση καφέ κηλίδων και ρυτίδων, τα οποία προκαλούνται από την UVA ακτινοβολία

Για αυτό συνίσταται να προστατεύουμε το δέρμα μας βάζοντας αντιηλιακό ακόμα και όταν βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ελέγχουμε για ύποπτες ελιές, όπως αλλαγές στο σχήμα ή στο χρώμα τους ή αύξηση σε αριθμό.

Εκτός από την χρήση αντιηλιακού, είναι σημαντικό να:

  • Αποφεύγουμε την άμεση επαφή με τον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες από τις 11.00 μέχρι τις 15.00
  • Φοράμε γυαλιά ηλίου, καπέλο και προστατευτικά ρούχα [..]

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 'Αντιηλιακή προστασία'

Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 167, Θεσσαλονίκη

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα,Τετάρτη
8.00-14.30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
8.00-14.00 & 16.30-21.00
Σάββατο
9.30-13.30

Λογότυπο ΕΣΠΑ 2014-2020
Created by AtMedia.gr
Close ✕

Φίλτρα

Επιλεγμένα Φίλτρα

Υποκατηγορίες

Εταιρεία

Χρώμα

Τιμή

Μέγεθος

closearrow-circle-o-downphoneellipsis-vusercartmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram